Over ons

Ons avontuur begon in 2012 bij DHL, met koeriersdiensten als corebusiness. In de daaropvolgende jaren zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op het gebied van transport en logistiek. Ondanks de indrukwekkende groei die wij in deze jaren hebben doorgemaakt, zijn wij nooit onze missie uit het oog verloren. Namelijk op een zo efficiënt mogelijke wijze alle logistieke uitdagingen op te lossen en zodoende een betrouwbare partner te zijn voor u als klant. Wij werken met onze eigen ervaren en gekwalificeerde chauffeurs. Waar nodig kunnen wij een beroep doen op één van onze betrouwbare partners om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo zijn wij in staat om u toch de kwaliteit te kunnen leveren waarvoor wij staan.

Tekst

90%

Tekst

65%

Tekst

85%

Onze missie

Onze streven is niet de om grootste te worden, maar dat betekent niet dat wij niet ambitieus zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit de visie, de missie en de kernwaarden van uw organisatie zullen wij altijd de kwaliteit waarborgen. Daarbij streven wij ernaar om onze ambitie te vertalen naar de doelstellingen van uw organisatie. Dit met als doel een duurzaam en effectieve relatie tussen u als klant en onszelf te bewerkstelligen.

Onze visie

Wij streven ernaar om onze ambitie te vertalen naar de doelstellingen van uw organisatie. Als het ware zijn wij hiervan een verlengstuk

Ons doel

Ons doel is een duurzame en effectieve relatie met u opbouwen om zodoende de continuïteit te waarborgen.

TRANSPORT PROCESS VIDEO
Schrijf je nu in voor onze wekelijkse nieuwsbrief